BEMUTATKOZÁS

A Kecskemét Spotter Team-et 2009. december 6-án hozta létre Bodor Tamás, Butsi István, Gyurákovics László és dr. Simon Szabolcs. Valamennyien repülést szerető, repülőgépeket fényképező emberek, spotterek vagyunk. Évek óta űzzük ezt a hobbit, így több száz, akár ezer fotó is lapul fiókjainkban negatívok vagy kinagyított fotók, illetve adathordozóinkon bitek formájában. Elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy tevékenységünket összefogott formában végezzük, és megosszuk mindenkivel gyűjteményünk legjobb darabjait.

Mindannyian Kecskeméten élünk, így a névválasztás is egyértelmű volt. Itt található hazánk egyetlen harcászati repülőbázisa, melyhez erős a kötődésünk. Rendszeresen kijárunk a "leszállómezőbe", hogy megörökítsük a gépek repülését, le- és felszállását.

"Mindenevők" vagyunk, így katonai repülőgépek és helikopterek mellett polgári repülőeszközök fotói is megjelennek oldalainkon. Vannak köztünk, akik aktívan is repülnek, illetve más, a repüléshez kapcsolódó hobbit is űznek (pl. makettezés).

Terveink szerint a honlapot folyamatosan frissítjük az aktuális hazai és külföldi eseményeken készült fotókkal, de feltöltésre kerülnek olyan képek is, amelyeket évekkel ezelőtt "lőttünk".

A honlap megtekintéséhez jó szórakozást kíván:

a Kecskemét Spotter Team