Butsi István

Gyermekkorom óta érdekelnek a repülőgépek, foglalkoztat a repülés. Emlékszem, hogy már kisiskolásként barátaimmal űrhajót és űrrepülést terveztünk. Aztán úgy 11 évesen megkaptam az első műanyag repülőgép makettemet, és a folyamat visszafordíthatatlanná vált: menthetetlenül megfertőződtem.

1990-ben - 12 évesen - részt vettem az első kecskeméti repülőnapon. Már ekkor megfogott a vadászrepülőgépek formája, hangja, ereje, dinamizmusa. Ma is elsősorban ez az, amit szeretek bennük.

Napra pontosan 2000. augusztus 24-én kezdtem el komolyabban repülőgépek fotózásával foglalkozni. Azért emlékszem ennyire pontosan, mert aznap volt kedvenc repülőgéptípusom, a MiG-21-es búcsúrepülése Pápán. Azóta már sok repülőnap és egyéb repülős esemény, valamint több ezer exponálás van a hátam mögött.

Alapító tagja voltam az egykori Forszázs Egyesületnek és a jelenleg is működő Puma Kecskeméti Makettklubnak. 2008-ban elkezdtem vitorlázórepülni.

Régóta terveztem már egy honlap elindítását. Hosszú éveken keresztül csak magamnak és "az asztalfióknak" fotóztam, de mindig bennem volt annak a vágya, hogy fényképeimet megosszam másokkal is.

A honlap böngészéséhez jó szórakozást kívánok mindenkinek!

vissza